یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش ران مرغ شکم پر با برنج یک غذای پر دردسر

عکس, آموزش ران مرغ شکم پر با برنج یک غذای پر دردسر

برنج را بپزید و آماده کنید. ۱ و ۳/۴ پیمانه آب را داخل قابلمه متوسط بریزید و بگذارید روی شعله جوش بیاید. سپس نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ پیمانه برنج شسته شده داخل آن بریزید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید حدود ۱۵ دقیقه روی همان شعله ملایم بماند تا آب جذب برنج شود. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و با درب بسته کنار بگذارید.همزمان که برنج در حال پخت است، تابه بزرگی را روی شعله بگذارید تا داغ شود۲ قاشق کره و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزیدسپس هویج رنده شده و پیاز خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنیدحدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.پنیر رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنیدسپس هویج و پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و مخلوط نماییداین مواد را تا زمان آماده شدن مرغ کنار بگذارید.پوست ران مرغ بدون استخوان را جدا کنیدران‌ها را بین دو لایه پلاستیکی روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتک‌زن یا گوشت‌کوب بکوبید تا تا جای ممکن نازک شوند اما پاره نشوند.لایه پلاستیک روی مرغ‌ها را بردارید. دو طرف آن‌ها کمی نمک و فلفل بپاشید. روی هر کدام توپی از مخلوط برنج بگذارید. مرغ را دور برنج بپیچید و هر کدام را با دو خلال دندان محکم کنید. نیازی نیست برنج کامل پوشانده شود.گل کلم را تکه‌تکه کنید و روی سینی فر قرار دهیدروی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید و آن‌ها را زیر و رو کنیدسپس گل کلم‌ها را دور تا دور سینی بچینید و وسط را برای مرغ خالی کنیدران‌های مرغ را وسط سینی بچینید.کمی روغن زیتون روی آن‌ها بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.

مواد لازم برای طرز مرغ پر شده از برنج
برنج خام ۱ پیمانه
آب ۱ و ۳/۴ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + کمی بیشتر
کره ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱۰۰ گرم
ران مرغ بدون استخوان ۶-۸ عدد
گل کلم ۱ دسته

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر