آموزش ران مرغ شکم پر با برنج یک غذای پر دردسر
برنج را بپزید و آماده کنید. ۱ و ۳/۴ پیمانه آب را داخل قابلمه متوسط بریزید و بگذارید روی شعله جوش بیاید. سپس نصف قاشق چایخوری نمک و ۱ پیمانه برنج شسته شده داخل آن بریزید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید حدود ۱۵ دقیقه روی همان شعله ملایم بماند تا آب جذب برنج شود. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و با درب بسته کنار بگذارید.همزمان که برنج در حال پخت است، تابه بزرگی را روی شعله بگذارید تا داغ شود. ۲ قاشق کره و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. سپس هویج رنده شده و پیاز خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.پنیر رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنید. سپس هویج و پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید. این مواد را تا زمان آماده شدن مرغ کنار بگذارید.پوست ران مرغ بدون استخوان را جدا کنید. رانها را بین دو لایه پلاستیکی روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتکزن یا گوشتکوب بکوبید تا تا جای ممکن نازک شوند اما پاره نشوند.لایه پلاستیک روی مرغها را بردارید. دو طرف آنها کمی نمک و فلفل بپاشید. روی هر کدام توپی از مخلوط برنج بگذارید. مرغ را دور برنج بپیچید و هر کدام را با دو خلال دندان محکم کنید. نیازی نیست برنج کامل پوشانده شود.گل کلم را تکهتکه کنید و روی سینی فر قرار دهید. روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید و آنها را زیر و رو کنید. سپس گل کلمها را دور تا دور سینی بچینید و وسط را برای مرغ خالی کنید. رانهای مرغ را وسط سینی بچینید.کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.
مواد لازم برای طرز مرغ پر شده از برنج
برنج خام ۱ پیمانه
آب ۱ و ۳/۴ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + کمی بیشتر
کره ۲ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱۰۰ گرم
ران مرغ بدون استخوان ۶-۸ عدد
گل کلم ۱ دسته