آموزش رایگان پرورش قارچ در تفاله
قارچ میتواند تفالههای قهوه را تجزیه کند و از نیتروژن، هیدروژن، اکسیژن و کربن آن استفاده کند و از این روش برای بدست آوردن آنچه نیاز دارد استفاده میکند.پس از حدود دو هفته در یک اتاق تاریک و مرطوب، کیسهها به فضای روشنتری آورده میشوند، جایی که قارچها شروع به جوانه زدن میکنند. پس از برداشت، افراد قارچها را به فروشگاهها و رستورانهای ارگانیک تحویل میدهند. این یک فرآیند دایرهای است که در آن محصولات جانبی به جای هدر رفتن مجددا استفاده میشوند.شرکت “PermaFungi” که یک استارتاپ بلژیکی است، در حال پرورش قارچ در تفاله قهوه می باشد!
اخیرا یک شرکت بلژیکی تصمیم گرفته تا از تفاله آن برای پرورش قارچ استفاده کند. ماهیانه بیش از دو هزار کیلوگرم قارچ توسط این شرکت کشت و برداشت میشود.
شرکت “PermaFungi” میتواند بیش از ۲۰ تن از ۱۸ میلیون تن تفاله قهوه تولید شده در سال را بازیافت کند. تفاله قهوه، پسماند قهوه پس از دم کردن آن در آخرین مرحله آمادهسازی قهوه است.