آموزش رولت مکزیکی با سس ماست
برای درست کردن این غذای مکزیکی به سیب زمینی ، پنیر موزارلا دالیا ، تخممرغ ، فلفل دلمهای ، آرد سوخاری و ادویه نیاز دارید.
مواد لازم برای ۴ نفر
تخممرغ پخته و رنده کرده یک عدد …………………………. ۲ قاشق سوپخوری زعفران حلکرده
سیبزمینی پخته و پوره کرده ۶ عدد متوسط……………… ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا دالیا
نمک و فلفل به میزان لازم…………….۲ قاشق سوپخوری جعفری خردکرده.
آرد سوخاری به میزان لازم………………۱ عدد کوچک هویج پخته و خرد کرده
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه سس ماست:
ماست چرب ۱ پیمانه…………..۱ قاشق سوپخوری شوید خرد کرده
نمک و فلفل به میزان لازم………….۱ قاشق سوپخوری مخلوط مغز تخم آفتابگردان و کنجد
آموزش:
نخست پوره سیبزمینی، نمک، فلفل، پنیر و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و کاملا مخلوط کنید. آنگاه زعفران و جعفری را بیفزائید و قدری دیگر مایه را مخلوط نمائید. حالا روی سطح میز کار را با سلفون بپوشانید، رویش آرد سوخاری بپاشید و مایه فراهم کرده را روی سطح آرد سوخاری پهن کنید.
سپس هویج و فلفل دلمهای را رویش بریزید و از لبه آن را رول کنید. اینک در آرد سوخاری بغلتانید و در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید، تا سطح آن برشته و طلایی شود. حالا رولت را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس ماست سرو نمائید.
تهیه سس ماست:
ماست، شوید نمک، فلفل، تخم آفتابگردان و کنجد را مخلوط کنید.یادآوری: در صورت تمایل میتوانید در وسط این رولت از تخممرغ یا تخم بلدرچین پخته استفاده کنید.