آموزش زیتونپرورده با فوت و فن هایی که نمی دانید
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری………………دانه انار خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۲ پیمانه………………آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۳۰۰ گرم………………روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
زیتون بدون هسته: ۵۰۰ گرم
ابتدا مغز گردوها را دو بار چرخ میکنیم و در کاسهای بزرگ میریزیم. سپس زیتونها را به آن اضافه میکنیم. اگر زیتونها ترش یا شور بودند به مدت حداکثر ۱ ساعت در ظرف پر از آب میریزیم تا خوب خیس بخورند. سپس در آبکش میریزیم و آبکش میکنیم و میگذاریم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد در زیتون پرورده استفاده میکنیم. سپس رب انار را با آب لیمو ترش هم زمان به مواد میافزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم
پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم، پودر نعناع خشک، پودر آویشن خشک، دانههای انار و روغن زیتون را نیز به مواد اضافه میکنیم و مجددا با قاشق مواد را با هم مخلوط میکنیم تا طعم سبزیها کاملا به خورد مواد برود. پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند آنها را در ظرف مخصوص که در داشته باشد میریزیم و آن را محکم میبندیم. سپس در یخچال نگهداری میکنیم.