آموزش سس باربیکیو خانگی مخصوص غذاهای گوشتی
این سس هواداران زیادی در سراسر جهان دارد و مخصوص غذاهای گوشتی به خصوص غذاهای کبابی می باشد برای تهیه آن شما به سس کچاپ ، شکر قهوهای، سس سویا ، سس چیلی ، …. دارید.
برای تهیه سس باربیکیو، ابتدا در یک کاسه کوچک، سس کچاپ یا سس گوجهفرنگی، شکر، سس سویا، سس تند و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. پیاز ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سس باربیکیو برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید. سپس گوشت را در سس باربیکیو بخوابانید اما حدود ۵ دقیقه قبل از کباب کردن، گوشت را از سس بیرون آورید.
مواد لازم برای سس باربیکیو:
کچاپ یا سس گوجهفرنگی۲ پیمانه
شکر قهوهای۲ قاشق غذاخوری
سس سویا۱ قاشق غذاخوری
سس چیلی تندنصف قاشق چایخوری
لیموی آب گرفته۱ عدد
پیاز کوچک ریز شده۱ عدد
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم