آموزش سس مخصوص ساندویچ خانگی
فلفل ونمک ……………..به مقدار لازم
کره ……………یک قاشق غذا خوری
پنیرچدار ………………..رنده شده یک پیمانه
آرد …………….یک قاشق غذاخوری
خامه پر چرب ………………نصف پیمانه
پودر سیر…………….نصف قاشق مربا خوری
کره را در قابلمه مناسب ذوب کنید، سپس آرد، نمک وفلفل را هم اضافه کنید و تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید. در ظرف دیگری خامه را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. اگر دیدید کمی سفت است، میتوانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.
سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط و ترکیب کنید. پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود. نکته قابل توجه این است که در تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخر نمک، فلفل وپودر سیر را هم اضافه کنید و هم بزنید. بعد سس را از روی شعله بردارید.