یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش سمبوسه ی تند مکزیکی به اسم انچیلادا مرغ تند

عکس, آموزش سمبوسه ی تند مکزیکی به اسم انچیلادا مرغ تند

چیکن انچیلادا را می توان سمبوسه ی مکزیکی خواند. این غذا تند است و طعم دلچسبی دارد.

مواد لازم برای انچیلادا مرغ تند

نان ترتیلا ۱۰ عدد ، سینه مرغ پخته ۲ عدد، پنیر چدار رنده شده ۲ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری، پودر سیر ۱ قاشق چایخوری، پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲ قاشق غذاخوری، نمک مقداری

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. خمیر نان ترتیلا را به ترتیب داخل ماهیتابه قرار دهید و پس از اینکه حباب زد برگردانید تا طرف دیگر نان نیز آماده شود.داخل قابلمه ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، فلفل قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس ۲ لیوان آب، رب گوجه فرنگی، پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره، نشاسته ذرت و مقداری نمک بریزید و هم بزنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
نان های ترتیلا را که آماده کرده اید به نوبت داخل سس فلفلی که آماده کرده اید بزنید. میان هر نان مقداری مرغ پخته و مقداری پنیر بریزید و نان را رول کنید. داخل ظرف پیرکس را چرب کنید. نان ها را به نوبت آماده کنید و در کنار هم قرار دهید.

باقی مانده سس را روی نان ها بریزید و پخش کنید (دقت کنید که فقط روی نان ها با لایه ای از سس پوشانده شود و نیازی به افزودن سس بیش از حد نیست). روی مواد را با باقی مانده پنیر بپوشانید. سپس داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.پس از اینکه آنچیلادای مرغ آماده شد از فر خارج کنید. انچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با سالاد، پیاز خرد شده، خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر