آموزش سنتی ترین روش پختن کباب کنجه لاری
پیاز بزرگ………….. ۱ عدد
نمک و فلفل…………… به مقدار لازم
گوشت فیله………… ۱ کیلو
ماست پرچرب …………..۲ لیوان
ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آنها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا ماستها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.
سپس گوشتها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آنها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همهی قسمت آن پخته شود.