آموزش سوپ بادمجان کبابی دلچسب
برای پختن این سوپ خوشمزه به پیاز خلالی ، ادویه ، بادمجان ، رندهی پوست لیموترش ، آویشن ، روغن زیتون ، جعفری خرد شده و …. نیاز دارید .
نمک و فلفل: به میزان لازم……………………سیر رنده شده: ۶ حبه
بادمجان متوسط: دو عدد………………………فلفل قرمز: کمی
روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری………………………..آب مرغ: ۶ پیمانه
پیاز خلالی شده: دو پیمانه……………………….جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
رندهی پوست لیموترش: نصف قاشق چایخوری…………………………آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق غذاخوری
آموزش:
روی پوست بادمجانها سه برش طولی ایجاد کرده و آنها را داخل سینی قرار میدهیم. سینی را به مدت سه تا چهار دقیقه داخل فر قرار میدهیم. وقتی یک طرف بادمجانها کبابی شد، آنها را میچرخانیم و چهار دقیقه دیگر زمان میدهیم تا کاملا کبابی شوند؛ سپس آنها را پوست گرفته و خرد میکنیم.
سه قاشق روغن زیتون را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار میدهیم. پیاز را اضافه کرده و به مدت هفت تا هشت دقیقه تفت میدهیم. نمک و فلفل را به همراه فلفل قرمز، سیر و بادمجان به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، به مدت پنج دقیقه اجازه میدهیم تا روی حرارت ملایم بماند.
مخلوط به دست آمده را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه میدهیم یکدست شود. سه قاشق آبلیمو یا بیشتر (بسته به ذایقه شما) به مواد اضافه میکنیم. رندهی پوست لیموترش و دو قاشق روغن زیتون را میافزاییم.آب مرغ را در قابلمهای مناسب ریخته مواد سوپ را به همراه آویشن، به آن اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن، اجازه میدهیم تا سوپ، جا بیفتد.سوپ آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و با جعفری خرد شده، تزیین میکنیم.