یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش سوپ بادمجان کبابی دلچسب

عکس, آموزش سوپ بادمجان کبابی دلچسب

برای پختن این سوپ خوشمزه به پیاز خلالی ، ادویه ، بادمجان ، رنده‌ی پوست لیموترش ، آویشن ، روغن زیتون ، جعفری خرد شده و …. نیاز دارید .

نمک و فلفل: به میزان لازم……………………سیر رنده شده: ۶ حبه

بادمجان متوسط: دو عدد………………………فلفل قرمز: کمی

روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری………………………..آب مرغ: ۶ پیمانه

پیاز خلالی شده: دو پیمانه……………………….جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

رنده‌ی پوست لیموترش: نصف قاشق چایخوری…………………………آب لیمو: ۴ قاشق غذاخوری

آویشن: یک قاشق غذاخوری

آموزش:

روی پوست بادمجان‌ها سه برش طولی ایجاد کرده و آن‌ها را داخل سینی قرار می‌دهیم. سینی را به مدت سه تا چهار دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم. وقتی یک طرف بادمجان‌ها کبابی شد، آن‌ها را می‌چرخانیم و چهار دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا کاملا کبابی شوند؛ سپس آن‌ها را پوست گرفته و خرد می‌کنیم.

سه قاشق روغن زیتون را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم. پیاز را اضافه کرده و به مدت هفت تا هشت دقیقه تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را به همراه فلفل قرمز، سیر و بادمجان به مواد قبلی افزوده و پس از مخلوط کردن، به مدت پنج دقیقه اجازه می‌دهیم تا روی حرارت ملایم بماند.

مخلوط به دست آمده را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه می‌دهیم یکدست شود. سه قاشق آبلیمو یا بیشتر (بسته به ذایقه شما) به مواد اضافه می‌کنیم. رنده‌ی پوست لیموترش و دو قاشق روغن زیتون را می‌افزاییم.آب مرغ را در قابلمه‌ای مناسب ریخته مواد سوپ را به همراه آویشن، به آن اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن، اجازه می‌دهیم تا سوپ، جا بیفتد.سوپ آماده شده را در ظرفی مناسب ریخته و با جعفری خرد شده، تزیین می‌کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر