یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش سوپ تند عدس آذربایجانی ها

عکس, آموزش سوپ تند عدس آذربایجانی ها

برای درست کردن این سوپ عدس آذربایجانی نخست مواد زیر را تهیه کنید.

۱ حبه سیر، خرد ، ۱ پیمانه پیاز کمی درشت خرد شده

اسپری روغن زیتون مخصوص پخت و پز ، ۴ پیمانه سدیم V8

سیب زمینی، شسته و خشک شده ، ۱ پیمانه عدس خشک

۱ پیمانه هویج خرد شده، ۲ قاشق چایخوری. پودر فلفل قرمز ، ۶ قاشق غذاخوری. خامه ترش بدون چربی

نخست یک قابلمه بزرگ یا ظرف مخصوص فر را با اسپری روغن زیتون اسپری کنید و یا از یک قاشق چای خوری روغن زیتون استفاده نمایید. فر را روی حرارت متوسط رو به بالا تنظیم کنید. پیاز را در روغن سرخ کرده و سیر اضافه کنید و حدود ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا به آرامی طلایی شود. سپس بقیه مواد را اضافه کرده تا به جوش آید. اجازه دهید حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بجوشد تا عدس ها و بقیه سبزیجات نرم شوند. فلفل قرمز را به محتویات قابلمه اضافه کنید و خامه ترش بدون چربی را قاشق قاشق اضافه کنید. ما توصیه می کنیم این سوپ فلفل قرمز را با سبزیجات بخار پز مورد علاقه خود تهیه کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر