آموزش سوپ تند عدس آذربایجانی ها
برای درست کردن این سوپ عدس آذربایجانی نخست مواد زیر را تهیه کنید.
۱ حبه سیر، خرد ، ۱ پیمانه پیاز کمی درشت خرد شده
اسپری روغن زیتون مخصوص پخت و پز ، ۴ پیمانه سدیم V8
سیب زمینی، شسته و خشک شده ، ۱ پیمانه عدس خشک
۱ پیمانه هویج خرد شده، ۲ قاشق چایخوری. پودر فلفل قرمز ، ۶ قاشق غذاخوری. خامه ترش بدون چربی
نخست یک قابلمه بزرگ یا ظرف مخصوص فر را با اسپری روغن زیتون اسپری کنید و یا از یک قاشق چای خوری روغن زیتون استفاده نمایید. فر را روی حرارت متوسط رو به بالا تنظیم کنید. پیاز را در روغن سرخ کرده و سیر اضافه کنید و حدود ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا به آرامی طلایی شود. سپس بقیه مواد را اضافه کرده تا به جوش آید. اجازه دهید حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بجوشد تا عدس ها و بقیه سبزیجات نرم شوند. فلفل قرمز را به محتویات قابلمه اضافه کنید و خامه ترش بدون چربی را قاشق قاشق اضافه کنید. ما توصیه می کنیم این سوپ فلفل قرمز را با سبزیجات بخار پز مورد علاقه خود تهیه کنید.