آموزش سوپ فتو چینی با گوشت چرخ شده
مواد ذکر شده برای این آموزش برای هفت نفر مناسب است .
نمک و فلفل …………..به میزان لازم
ریحان خرد کرده……………. ۲ قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده …………….۲ قاشق سوپخوری
روغن……………. به میزان لازم
پنیر پارمسان…………… یکچهارم پیمانه
خرده نان………….. یکچهارم پیمانه
گوشت چرخکرده………….. ۴۰۰ گرم
پیاز رنده کرده……….. ۱ عدد درشت
پیاز خرد کرده ……………..۱ عدد
سیر له کرده …………..۱ حبه
آب گوشت………….. ۲۵۰۰ میلیلیتر (۱۰ پیمانه)
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
جعفری خرد کرده……………. ۲قاشق سوپخوری
پاستا…………… ۱۵۰ گرم
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند.
آنگاه هر بار از گوشت به اندازه یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تابه مناسبی که قدری روغن ریختهاید آن را تفت دهید و کنار بگذارید حالا در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک پاستا و کوفته قل قلیها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.