آموزش سوپ فوری و مقوی برای فرد مریض
بهتر است غذای افراد بیمار به خصوص افراد سرماخورده و کرونایی سوپ باشد اما هر سوپی مناسب نیست . برای درست کردن سوپ فوری برای فرد بیماری ابتدا باید
مرغ های خود را همراه با کمی سیر، نمک و آب بپزید.
در ادامه برنج های خود را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آنها را به رنگ قهوه ای تغییر دهید.
در ادامه پیازهای خود را نیز به برنج اضافه کنید و دو دقیقه دیگر نیز مواد را تفت دهید.
با اضافه کردن گوجه های پوره شده یا رنده شده تفت دادن را به مدت سه دقیقه دیگر نیز ادامه دهید و در نهایت همه این مواد را به صورت یکجا به آب مرغ و مرغ ها اضافه کنید.
بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می توانید رب گوجه فرنگی، گشنیز خرد شده و کمی زعفران را نیز به این سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی جا بیفتد. حال شما می توانید این سوپ لذیذ و بسیار مقوی برای بیماران را سرو کنید.