آموزش سیمیت پیتزایی با سینه مرغ و شیر
مواد لازم:
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
ذرت ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه ، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
پاپریکا و آویشن وکنجد به مقدار لازم
سینه مرغ ۱ عدد
شیره انگور یا شیره خرما نصف استکان
سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای خمیر
آرد ۲ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۱ قاشق مربا خوری
آب ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
مقداری آرد را در یک ظرف الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس مقداری مایه خمیر و کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند بعد کمی شیر روی آن بریزید.سپس مقداری آب را کمکم روی آرد بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و یکدستی تشکیل شود که به دست نمیچسبد، سپس روی خمیر را بپوشانید تا به مدت ۱ ساعت خوب استراحت کند.
بعد مقداری از خمیر به اندازه بزرگتر از یک گردو را بردارید و روی سطح صاف باز کنید و به شکل دایره در آورید سپس با ته لیوان یا استکان وسط خمیر را کمی فشار دهید و گود کنید، بعد مقداری شیره خرما یا شیره انگور را در یک ظرف بریزید.سپس کمی آب به شیره خرما اضافه کنید و آن را رقیق کنید و بعد با برس اطراف خمیر را به این شیره آغشته کنید و سپس مقداری کنجد روی آن بپاشید تا همه قسمتهای اطراف با کنجد پوشانده شود، بعد قسمت گود پیتزا را سس گوجه بمالید.
مواد روی پیتزا را میتوانید با سلیقه و دلخواه خودتان انتخاب کنید و از سوسیس، کالباس، گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنید، اما چون گوشت مرغ سالمتر است و درست کردن آن هم سریعتر و آسان تر است از سینه یا فیله مرغ استفاده کنید.سینه مرغ را نگینی خرد کنید و بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس مرغها را در آن بریزید و تفت دهید تا همه قسمتهای آن سرخ شود و بعد مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
سپس به مقدار دلخواه پودر سیر، پودر پیاز و پودر پاپریکا هم روی مواد بریزید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود و آب مرغها کشیده شود و بعد تابه را از روی حرارت بردارید، سپس یک پیاز کوچک را ریز خرد کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.بعد یک فلفل دلمه را تمیز بشورید و ریز و مکعبی شکل خرد کنید و در ظرف بریزید و سپس گوجه را تمیز بشورید و مکعبی خرد کنید و در ظرف بریزید و بعد گوشتهای مرغ را هم به آنها اضافه کنید و سپس مقداری ذرت را هم روی مواد بریزید.
مقداری پنیر پیتزا هم داخل مواد بریزید و همه را با هم مخلوط کنید و سپس با قاشق مقداری از مواد را روی خمیر بریزید و پخش کنید تا قسمت گود را کاملا پر کند و بپوشاند و بعد مقداری پنیر پیتزا را هم روی مخلوط مواد بریزید و پخش کنید.سپس خمیرها را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کنند و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و بعد داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله در آن بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مینی پیتزاها بپزند و وقتی که زیر آنها طلایی رنگ شد، گریل را روشن کنید تا مواد رویه هم خوب با هم بپزند و برشته شوند و بعد سینی را از فر بیرون بیاورید.بعد از این که سیمیتها خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب بچینید، روی آنها را با سس کچاب و گوجه فرنگی تزئین کنید و مقداری پودر آویشن روی آنها بپاشید و به عنوان یک پیش غذای شیک و خوش طعم سرو کنید.