آموزش شنیسل ماهی قزل آلا در ماهیتابه
آرد سوخاری…………… ۱ پیمانه
آرد سفید……….. ۱ پیمانه
زعفران دم کرده………….. به مقدار لازم
فلفل و نمک…………. به مقدار لازم
زردچوبه………….. به مقدار لازم
ماهی قزل آلا………….. ۱ عدد
پیاز بزرگ رنده شده…………..۱ عدد
آب لیمو ………به مقدار لازم
تخم مرغ………… ۱ عدد
سیر…………… ۱ حبه
پودر پاپریکا…………… به مقدار لازم
ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاری کردن ماهی قزل آلا آن را داخل مخلوط زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید؛ و آن را ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.
بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.بعد از آن ماهیها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهیها از آرد پوشیده شوند. بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.این ماهی را میتوانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید.