آموزش شیرینی شیک فندق و شکلات
اگر به دنبال درست کردن یک شیرینی شیک و مجلسی و خوشمزه هستید این بهترین انتخاب برای شماست. شیرینی فندق و شکلات با طعمی بی نظیر .
بریلوی شکلاتی یا شکلات ذوبشده برای بین بیسکویتها به میزان لازم
آرد ۳۰۰ گرم ، پودر فندق ۱۰۰ گرم ، کره ۱۸۰ گرم
زرده تخممرغ ۲ عدد ، آب ۳ قاشق سوپخوری ، وانیل یکدوم قاشق چایخوری
ابتدا کره را از یخچال بیرون میگذاریم تا به دمای محیط برسد. سپس مواد خشک را در کاسهای گود با هم مخلوط میکنیم .کره را میان آنها میگذاریم و با نوک انگشتان مواد را به خورد هم میدهیم تا مخلوط ماسهای شود، زردههای تخممرغ را با آب مخلوط کرده، روی مواد میریزیم و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.خمیر را نیم ساعت در دمای خنک استراحت میدهیم و بهتر است در یخچال نباشد.سپس خمیر به قطر ۴ تا ۵ میلیمتر را روی یک سطح صاف پهن کرده و با کاتر گرد کنگرهدار به قطر ۲سانتیمتر آن را قالب میزنیم.خمیرها را داخل سینی فر چیده و روی پنجره وسط که از قبل آن را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم.پس از خنک شدن بین نانهای پختهشده را بریلوی یا شکلات ذوبشده گذاشته و دو به دو به هم میچسبانیم.