آموزش شیرینی چای با کمترین مواد
این شیرینی را میتوان با دارچین، کاکائو درست کرد.
روغن یا کره ۱۲۰ گرم………………………..آرد سفید ۲۰۰ گرم
وانیل به میزان لازم…………………………پودرقند ۹۰ گرم
روغن، پودرقند و وانیل را با هم مخلوط میکنیم. آرد را کمکم به مایه اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید. این خمیر به مدت دو ساعت نیاز به استراحت دارد. سپس خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و قالب میزنیم.
شیرینیها را در سینی فر چیده و روی آنها کمی سفیده تخممرغ میمالیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم. آنها از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم.