یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش طبخ حلیم به سبک مردم اراک

عکس, آموزش طبخ حلیم به سبک مردم اراک

این آموزش برای ۴ نفر مناسب است.اگر از آب قلم گوساله استفاده می‌کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

دارچین برای تزیین…………….. به میزان لازم

نمک………………. ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون یا کنجد………….. ۱ قاشق سوپخوری

-ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده……………… ۱ پیمانه

بلغور گندم………… ۱ پیمانه

آب قلم یا آب معمولی…………….. ۳ پیمانه

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.در اواسط پخت، گوشت‌های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر