آموزش غذای خوشمزه روسی به اسم ماشروم جولیان
روغن و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر : به مقدار لازم
قارچ: ۵۰۰ گرم…………………………پنیر موزارلا: ۱ و نیم پیمانه
برگ استوخودوس: ۲ عدد…………………………..خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
ابتدا فر را روشن میکنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم تا محیط فر گرم شود.قارچها را به صورت خیلی نازک خرد میکنیم.در ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم کمی داغ شود.سپس قارچها را اضافه میکنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود.
نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه میکنیم.سپس ترکیب خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسهای با هم مخلوط میکنیم.مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچها اضافه میکنیم و مجدد خوب هم میزنیم تا کاملا با قارچها مخلوط شود.در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال میدهیم و پنیر را روی آن میریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا پنیر کامل آب شود.