آموزش غذای خوشمزه و اصیل ایتالیایی مک اند چیز
۴ عدد……… گوجه فرنگی پوره شده
۱۰۰ گرم…………. قارچ
۲۵۰ گرم……….. ماکارونی لولهای شکل
۴ عدد……… سیر
۳ قاشق غذاخوری…….. آرد
۱ لیوان……… شیر
۲۵۰ گرم…………. پنیر پیتزا
به مقدار لازم …………نمک
به مقدار لازم………… فلفل
به مقدار لازم………….. زردچوبه
۱۵۰ گرم……….. گوشت چرخ کرده
۱ عدد…………. پیاز
۱ عدد……….. فلفل دلمهای
½ پیمانه……….. ذرت
به مقدار لازم……… آویشن
به مقدار لازم………… روغن
۲ قاشق غذاخوری …………سس کچاپ
۲ قاشق غذاخوری………… رب گوجه فرنگی
پیازهای نگینی شده رو توی روغن تفت بدید تا طلایی بشن. سپس گوشت رو با ادویه، نمک و فلفل توی پیاز تفت بدید.فلفل دلمه و قارچ خرد شده رو تفت بدید و همراه با ذرت، سیر رنده شده، رب گوجه، سس کچاب و پوره گوجه به غذا اضافه کنید و اجازه بدید تا روی حرارت متوسط جا بیفتن.
سه قاشق آرد رو داخل یک لیوان شیر حل کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید، هم بزنید و اجازه بدید تا جا بیفته، یا به اصطلاح قوام بیاد.ماکارونی رو داخل آب جوش بریزید و طبق دستور روی جلد بذارید تا بپزه. بعد از اون ماکارونی پخته شده رو آبکش کنید.
ته ظرفتون رو کاملا چرب کنید و مخلوط ماکارونی و گوشت رو توی ظرف بریزید و سطحش رو صاف کنید.روش به قدری پنیر پیتزا بریزید که پوشانده بشه.فر رو روی درجه حرارت ۱۸۰ تنظیم کنید و ظرف رو داخل فر قرار بدید و ۳۰ دقیقه بهش زمان بدید.