یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش غذای دلچسب فته بادمجان لبنانش

عکس, آموزش غذای دلچسب فته بادمجان لبنانش

رب ………….به میزان لازم

روغن زیتون …………..به میزان لازم

گوجه فرنگی نگینی …………۴ تا ۵ عدد

سیر تازه رنده شده …………..۲ حبه

برگ نعناع …………..کمی

دانه انار و بادام زمینی ……………برای تزیین

ادویه مورد علاقه، زیره و ادویه کاری یا گرام ماسالا ………….به میزان لازم

نان لواش یا پیتای قطعه‌قطعه شده …………….به دلخواه

بادمجان متوسط ………….۲ عدد

گوشت چرخ کرده ……………..۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم (اگر گیاه‌خوار هستید می‌توانید سیب زمینی، قارچ یا نخود را جایگزین آن کنید.)

پیاز متوسط نگینی ………….یک عدد

پاپریکا و پودر سیر یا زردچوبه ……………به میزان لازم

ماست یونانی …………۶ تا ۷ قاشق غذاخوری

ارده …………..۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

آب لیموترش…………….۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ……………به میزان لازم

در اولین مرحله پیاز و زردچوبه را تفت می‌دهیم تا سبک شود. بعد گوشت چرخ کرده و ادویه را به آن اضافه می‌کنیم. گوجه و رب را به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم. در تابه را می‌گذاریم تا مزه‌ها به خورد هم برود. در قابلمه جداگانه بادمجان‌ها را می‌ریزیم.

برای استفاده کمتر از روغن هنگام سرخ کردن بادمجان اجازه دهید آبش کشیده شود و بعد روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید.نان‎های قطعه‌قطعه شده را در ظرفی بریزید و به روغن زیتون، پاپریکا و پودر سیر آغشته کنید و اجازه دهید روی تابه یا فر برشته شوند.بادمجان‌ها را به مخلوط گوشت اضافه و زیر گاز را خاموش کنید.در کاسه‌ای ماست، ارده، سیر رنده شده، نمک، فلفل و آب لیمو را مخلوط کنید.بشقابی خوش رنگ انتخاب کنید و به ترتیب نان‌های برشته را رویش بچینید. مواد گوشتی را روی آن‌ها بریزید و در نهایت مخلوط ماست و ارده را اضافه کنید. سپس نعناع، بادام زمینی و چند دانه انار روی آن بپاشید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر