آموزش غذای سنتی کاشانی ها کوفته فسنجان
این آموزش برای ۵ نفر است. بهتر است همان اول بگوییم که در صورتیکه رب انار غلیظ بود در میزان مصرف دقت کنید.
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم………………………..تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم………………………..پیاز رنده کرده و آب گرفته ۱ عدد متوسط
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپخوری………………………..نعنا خشک ۱ قاشق سوپخوری
رب انار ۴ قاشق سوپخوری………………………..پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب کرده ۵۰ گرم………………………..آب ۳ پیمانه
گوشت را به همراه تخممرغ، نمک،فلفل، زردچوبه، پیاز و آرد نخودچی مخلوط کنید و خوب ورز دهید.نیمی از نعنا خشک و ۱ قاشق سوپخوری از رب انار را نیز به مواد بیفزائید و دوباره ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شود.آنگاه مواد را به مدت تقریبی۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
در این فاصله پیازداغ را در ظرف مناسبی بریزید. فلفل و زردچوبه را بیفزائید و اندکی تفت دهید.سپس پودر گردو و باقیماندۀ نعنا و رب انار را اضافه کنید و اندکی دیگر تفت دهید.حالا آب را بیفزائید و اجازه دهید تا سس به جوش آید.اکنون هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و آنها را در سس بیندازید و به مدت تقریبی ۴۰-۵۰ دقیقه صبر کنید تا سس جا بیفتد و کوفته بپزد.