یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش غذای مجلسی گیلانی خورشت غورابیج

عکس, آموزش غذای مجلسی گیلانی خورشت غورابیج

غذای گیلانی و بسیار معروف خورشت غورابیج که اگر بخورید حتما مشتری پرو پا قرص آن خواهید شد را در این پست از یاس فان به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم:

گوجه فرنگی ، پوره شده ۳ عدد …….. رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری
دانه غوره یک چهارم پیمانه …….. زعفران آب شده یک چهارم پیمانه

پیاز بزرگ، نگینی خردشده ۱ عدد …….. ساق ران مرغ ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم …….. روغن حیوانی به مقدار لازم

ابتدا تکه های مرغ را کمی نمک و فلفل و زردچوبه زده و در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند،سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در همان تابه کمی روغن داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود،سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه را بیفزایید،

زمانی که به جوش آمد غوره و زعفران را اضافه کنید،سپس نمک، فلفل و یک دوم پیمانه آب افزوده و بگذارید کمی جا بیفتد.در آخر مرغ های سرخ شده را به خورشت اضافه کرده و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و به همراه برنج زعفرانی سرو نمایید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر