آموزش غذای مدرن میتلف گوشت با گوشت چرخ شده
میتلف گوشت یک غذای مدرن و شیک و خوشمزه است که با گوشت چرخ شده و تخم مرغ ، سیب زمینی ، پودر گشنیز ، قارچ ، هویج ، زرشک ، سس گوجه ، پودر سخاری ، فلفل دلمه و ادویه های مختلف درست می شود.
مواد لازم :
قارچ:۷ عدد……………………..زرشک:دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده بدون چربی:۷۵۰ گرم………………..تخم گشنیز:یک قاشق مرباخوری
پیاز سرخ شده :یک عدد متوسط………………هویج :۱ عدد
تخم مرغ :۴ عدد………………..سس گوجه فرنگی:یک لیوان
سیب زمینی:یک عدد………………………شیر:۲ فنجان
فلفل دلمه :یک عدد…………………جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
جعفری:به میزان دلخواه…………………..پودرسوخاری:یک فنجان
نمک ، فلفل و دارچین :به میزان لازم
آموزش :سیب زمینی و هویج را از قبل نیم پز کرده و به همراه قارچ و فلفل دلمه ای خرد کنید.کاسه ای بردارید و گوشت را چرخ کرده و داخل آن بریزید ، سپس نمک ، فلفل ، دارچین ، تخم گشنیز ، زرشک و پیاز سرخ شده را افزوده و مخلوط نمایید.
آرد سوخاری را در شیر حل کرده و روی مخلوط گوشت بریزید و هم بزنید، زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را داخل ظرف های جداگانه بریزید و مخلوط کنید.ابتدا زرده ها را داخل مخلوط گوشت بریزید و خوب ورز دهید.
سپس سفیده ها را بخوبی هم بزنید و به مخلوط گوشت بیافزایید و ورز دهید، قالب را از قبل چرب کرده و کمی پودر سوخاری بپاشید.نیمی از مواد گوشتی را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید ، سپس سیب زمینی، هویجی قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و باقی گوشت را افزوده و روی آن را صاف کنید.
فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کرده و قالب را ابتدا داخل قابلمه ای حاوی آب جوش قرار داده و سپس در فر بگذارید.بعد از اینکه میتلوف بخوبی پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.سپس روی آن را با سس قرمز بپوشانید و بعد از برش زدن و در ظرف مورد نظر بچینید و با جعفری تزیین کرده و میل کنید.