آموزش غذای یونانی با مرغ به اسم گیروس مرغ
سیر له کرد ه…………..۲-۳ حبه
نمک……………..یک د وم قاشق چایخوری
آبلیمو…………۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه …………..یک د وم قاشق چایخوری
فلفل قرمز …………یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع…………۵ قاشق سوپخوری
آویشن …………. یک د وم قاشق چایخوری
پیاز………….۱ عد د
فیلۀ مرغ…………….. ۳۰۰ گرم
فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش د هید .آن گاه با آویشن،سیر،آبلیمو،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک مزه د ار کنید و یک شب د ر یخچال استراحت د هید .
سپس د ر تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت د هید تا کمی سبک و طلائی شود .اینک فیلۀ مرغ مزه د ار کرد ه را بیفزائید و اجازه د هید تا کاملا پخته و برشته شود .
اکنون گیروس مرغ را د ر ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس د لخواه بیارائید .