آموزش فریز کردن دانه های انار برای تابستان
اگرمیخواهید در فصل تابستان نیز انار داشته باشید و با آن غذا یا دسر انار درست کنید با روش درست فریز کردن آن آشنا شوید. بهترین راه برای نگهداری انار دانه شده این است که دانههای انار را در بطری شیشهای بریزید اصلا خشک نمیشوند و میتوانید مدتی آنها را نگه دارید. بدون اینکه دانههای آن خشک شوند.برای فریزر کردن بطریهای آب معدنی گزینههای مناسبی هستند. اما همان طور که میدانید قرار دادن این بطریها در فریزر سرطانزا هستند؛ بنابراین از بطریهای مخصوص فریزر استفاده کنید. فریز کردن انار به صورت سالم ممکن است باعث فاسد شدن انار شود پس بهتر است انار را به صورت دانه دانه فریز کنید.
خواص انار:
اگر به دنبال این هستید که ویتامینها و مواد معدنی بیشتری را در رژیم غذایی خود قرار دهید، انار برای شما عالی است. انار با مجموعهای از مواد مغذی پر شده است، از جمله: ویتامین c ، ویتامین K ، تیامین ، ویتامین B6 و پتاسیم. این یک جدول تغذیهای بسیار چشمگیر است. در واقع فقط ۱۰۰ گرم دانه انار حاوی ۱۷ درصد از ویتامین C توصیه شده روزانه شما است که میتواند به تقویت دفاع طبیعی بدن، بهبود جذب آهن و حمایت از سیستم ایمنی کمک کند.انار حاوی آنتی اکسیدانهای قوی به نام پونیکالاگین است. در واقع، مشخص شده است که انار سه برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد. این آنتی اکسیدانها هستند که فواید ضد التهابی ادعایی انار را ارائه میکنند.علاوه بر داشتن توانایی گزارش شده برای کاهش نشانگرهای التهاب در سراسر بدن، مطالعات نشان داده است که انار میتواند به ویژه برای کاهش التهاب در سیستم گوارش مفید باشد. این میتواند به بهبود هضم کمک کند و ممکن است به ویژه برای کسانی که از بیماریهای التهابی روده رنج میبرند مفید باشد.