آموزش فریکاسه مرغ با سس مخصوص آن
فریکاسه مرغ یک غذای خوشمزه است که علاوه بر سینه مرغ به کرفس ، هویج ، برگ بو ، میخک و ادویه نیاز دارد. این آموزش برای شش نفر است.
مواد لازم برای سس این غذا :
خامه زده شده ۴ قاشق غذاخوری…………………….۵۰۰ میلیلیتر آب مرغ
کره ۲۵ گرم……………۳۰ گرم آرد سفید
کنسرو مارچوبه ۱۵۰ گرم……………. ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
کنسرو قارچ ۱۵۰ گرم…………..۱ قاشق غذاخوری شکر
زرده تخممرغ ۲ عدد……………………….. نمک فلفل به میزان لازم
سس مگ مقداری
مواد لازم برای این غذا :
آب………….۵/۱ لیتر
پیاز، ترهفرنگی ۱ عدد……………….کرفس۳ شاخه
هویج۲ عدد ………………………برگبو ۱ عدد
میخک ۱ عدد…………………..سینه مرغ ۲ عدد
نمک یک و نیم قاشق چایخوری……………….آب ۵/۱ لیتر
پیاز، ترهفرنگی ۱ عدد………………………کرفس…………۳ شاخه
هویج۲ عدد
آموزش:
آب را در قابلمهای بجوشانید. در این فاصله سبزیجات را پاک کرده و خرد کنید. مرغ را بشویید و در قابلمه آبجوش بگذارید. نمک اضافه کرده و دوباره آب را به جوش بیاورید و کف آن را بگیرید. سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و به مدت ۶۰ دقیقه بگذارید بپزد. مرغ را از آب درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود. آب مرغ را از صافی رد کرده و ۵۰۰ میلیلیتر آن را کنار بگذارید. مرغ را از استخوان و پوست جدا کنید و به تکههای درشت خرد کنید.
برای تهیه سس، کره را در قابلمهای داغ کرده و آرد را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا طلایی شود، سپس آبمرغ را کمکم به آن اضافه کرده و هم بزنید.
مراقب باشید آرد گلوله نشود. سس را به جوش آورده و دائم هم بزنید. قارچ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب آنها برود، سپس با گوشت مرغ به سس اضافه کنید. مخلوط را دوباره به جوش آورده و بعد شکر و آبلیمو را اضافه کنید.
زرده تخممرغ و خامه را با هم بزنید و کمکم به سس اضافه کنید، ولی دیگر به جوش نیاورید. نمک و فلفل و سس مگی را اضافه کرده و با ماکارونی یا برنج سرو کنید.