یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش فریکاسه مرغ با سس مخصوص آن

عکس, آموزش فریکاسه مرغ با سس مخصوص آن

فریکاسه مرغ یک غذای خوشمزه است که علاوه بر سینه مرغ به کرفس ، هویج ، برگ بو ، میخک و ادویه نیاز دارد. این آموزش برای شش نفر است.

مواد لازم برای سس این غذا :

خامه زده شده ۴ قاشق غذاخوری…………………….۵۰۰ میلی‌لیتر آب مرغ

کره ۲۵ گرم……………۳۰ گرم آرد سفید

کنسرو مارچوبه ۱۵۰ گرم……………. ۱ قاشق غذاخوری آب‌لیمو

کنسرو قارچ ۱۵۰ گرم…………..۱ قاشق غذاخوری شکر

زرده تخم‌مرغ ۲ عدد……………………….. نمک فلفل به میزان لازم

سس مگ مقداری

مواد لازم برای این غذا :

آب………….۵/۱ لیتر

پیاز،‌ تره‌فرنگی ۱ عدد……………….کرفس۳ شاخه

هویج۲ عدد ………………………برگ‌بو ۱ عدد

میخک ۱ عدد…………………..سینه مرغ ۲ عدد

نمک یک و نیم قاشق چایخوری……………….آب ۵/۱ لیتر

پیاز،‌ تره‌فرنگی ۱ عدد………………………کرفس…………۳ شاخه

هویج۲ عدد

آموزش:

آب را در قابلمه‌ای بجوشانید. در این فاصله سبزیجات را پاک کرده و خرد کنید. مرغ را بشویید و در قابلمه آب‌جوش بگذارید. نمک اضافه کرده و دوباره آب را به جوش بیاورید و کف آن را بگیرید. سبزیجات را به مرغ اضافه کنید و به مدت ۶۰ دقیقه بگذارید بپزد. مرغ را از آب درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود. آب مرغ را از صافی رد کرده و ۵۰۰ میلی‌لیتر آن را کنار بگذارید. مرغ را از استخوان و پوست جدا کنید و به تکه‌های درشت خرد کنید.

برای تهیه سس،‌ کره را در قابلمه‌ای داغ کرده و آرد را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا طلایی شود، سپس آب‌مرغ را کم‌کم به آن اضافه کرده و هم بزنید.

مراقب باشید آرد گلوله نشود. سس را به جوش آورده و دائم هم بزنید. قارچ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب آن‌ها برود، سپس با گوشت مرغ به سس اضافه کنید. مخلوط را دوباره به جوش آورده و بعد شکر و آب‌لیمو را اضافه کنید.

زرده تخم‌مرغ و خامه را با هم بزنید و کم‌کم به سس اضافه کنید، ولی دیگر به جوش نیاورید. نمک و فلفل و سس مگی را اضافه کرده و با ماکارونی یا برنج سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر