آموزش قلیه قاشقی با گوشت چرخ شده
نخست گوشت چرخکرده رو با دست ورز بدید تا کاملا منسجم بشه.به گوشت چرخ کرده نمک و مقداری زردچوبه بزنید خوب ورز بدید و تیکه هایی اندازه گردو ازون بردارید و قلقلی کنید.حالا تو ی تابه گود و دردار پیاز و خلالی کنید و با اضافه کردن کمی روغن اونو تفت بدید و بعدش گوشتهای قلقلی رو به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
اسفناج رو بشورید و کاملا خشک کنید و بعد ریزش کنید.و به مواد اضافه کنید و تفت بدید و با اضافه کردن ۱/۵پیمانه اب و یکم نمک به اونا در تابه ببندید و اجازه بدید بپزن!
۴-لوبیا قرمز رو جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت پایانی به همراه رب انار و شکر به موادمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بفته .
مواد لازم برای ۴ نفر
شکر به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
اسفناج (خرد شده) ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۱کیلوگرم
پیاز (بزرگ) ۱ عدد
لوبیا قرمز (پخته) ۱ پیمانه