آموزش قورمه سبزی دلچسب بدون هیچ گوشتی
در صورت تمایل میتوانید در این خورشت به جای گوشت از قارچ یا سویا استفاده کنید.
-به جای لوبیا قرمز میتوانید از لوبیا چیتی یا لوبیا کشاورزی هم استفاده کنید.
-در صورتی که دوست دارید طعم خورشتتان ترشتر شود در آخر، به آن کمی آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
در این غذا از گوشت استفاده نمی شود اما بسیار خوشمزه و دلچسب است و چیزی کم از قورمه های با گوشت ندارد. برای جلوگیری از نفخ شکم، لوبیا را از شب قبل بخیسانید و آبش را چند بار نیز عوض کنید. سپس، آن را نیم ساعت بپزید و آبکش کنید.سبزی قورمه سبزی را بشویید و خرد کنید. سپس، سبزی خردشده را در ظرف مناسب سرخ کنید. یادتان باشد هر چقدر سبزیتان بیشتر سرخ شود، خورشت قورمهسبزیتان خوشرنگتر میشود.پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شود.حالا سبزی سرخشده را به همراه لوبیا داخل قابلمه بریزید و فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس، همه مواد را با هم تفت دهید.در این مرحله، سهچهارم قابلمه را پر از آب کنید و حرارت آن را زیاد کنید. بعد از جوش آمدن خورشت، شعله را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید غذا کاملاً جا بیفتد.نیم ساعت قبل از برداشتن خورشت از روی حرارت، لیموعمانیها را بشویید، آنها را به دو نیم تقسیم کنید و دانههایشان را درآورید. سپس، لیموعمانیها را به همراه نمک داخل قابلمه بریزید.