آموزش قیمه خشک اردبیل یا خورش اردبیلی
این غذا همان طور که از اسم آن مشخص است بدون آب درست می شود. ریختن رب در آن اختیاری است و اگر میخواهید رب در آن بریزید به موادی که در تصویر بالا مشاهده میکنید دو قاشق رب نیز اضافه کنید.
پیاز را به صورت نگینی ریز خورد میکنیم و تفت میدهیم.گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی باهم تفت میدهیم در ظرف را میگذاریم تا با آبی که گوشت پس میدهد کمی بپزند.لپه را از قبل پخته و آبکش میکنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم
در این مرحله خلال بادام را که از قبل خیس کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم.مقداری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و دارچین اضافه میکنیم.در مرحله ی آخر زعفران را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم.