آموزش کباب دجاجه با سینه مرغ چرخ کرده
یکدوم پیمانه ترخون خردکرده …………….۶۰۰ گرم سینه مرغ ۲ بار چرخکرده
۱ قاشق چایخوری ادویه مخصوص…………………….به میزان لازم نمک و فلفل
سینه مرغ، ادویه، ترخون، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آنگاه رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه ۱۰۰گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اکنون کباب دجاجه را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید و به دلخواه بیارائید.یادآوری: ادویه مخصوص این کباب شامل: زیره، اُرگانو، نعنای خشک، چیلی، فلفلسیاه و نمک میباشد.