یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کوکوی دو رنگ حرفه ای برای مبتدی

عکس, آموزش کوکوی دو رنگ حرفه ای برای مبتدی

این آموزش مناسب برای ۵ نفر است.

زعفران حلکرده‌ی غلیظ……………….. ۱ قاشق چایخوری

سبزی کوکو ریز خرد کرده………………..*۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ ………………… ۳ عدد درشت

نمک ……………۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه………… یک‌چهارم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده………………۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ ………….. ۴ عدد درشت

روغن مخصوص سرخ‌کردنی……………….۵-۶ قاشق سوپخوری

نمک……………یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه………………… یک‌چهارم قاشق چایخوری

* تره، جعفری، گشنیز، شوید، کمی شنبلیله

آرد سفید………………… ۱ قاشق سوپخوری

گردوی ریز خرد کرده……………. ۲ قاشق سوپخوری

زرشک خیسانده ………….۲ قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی، تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل و زعفران را در کاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی نچسبی به قطر حدود ۲۳ سانتیمتر بریزید و روی اجاق داغ کنید. حالا مایه‌ی کوکوی سیب‌زمینی را در آن بریزید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم کوکوی سیب‌زمینی را نیم‌پز کنید.

اینک کوکوی سبزی را به این ترتیب فراهم کنید. سبزی کوکو، تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل، آرد، گردو و زرشک را در کاسه‌ی بزرگی بریزید و خوب مخلوط کنید و آن را روی کوکوی سیب‌زمینی بریزید و صاف کنید.

اکنون مجدداً تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را بگذارید. صبر کنید تا کوکوی سبزی نیز بپزد. می‌توانید آن را برگردانید تا روی کوکوی سبزی نیز طلائی‌رنگ شود.

برای این‌کار بشقابی به اندازه‌ی در تابه انتخاب کنید. کوکو را برگردانید و دوباره آن را به تابه هدایت کنید. آن‌گاه کوکوی دورنگ را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر