یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش کیش ماهی شیر با خمیر فیلو

عکس, آموزش کیش ماهی شیر با خمیر فیلو

مواد لازم میانی:

آبلیمو…………….. ۲ قاشق سوپخوری

کنسرو ذرت ……………۱ پیمانه

نمک و فلفل ………….به میزان لازم

آویشن……….. ۱ قاشق چایخوری

کره ……………. ۵۰ گرم

روغن مایع………….. ۲ قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خلالی خرد کرده۲………………. عدد (یک‌دوم پیمانه)

فیله‌ی ماهی شیر خردکرده…………..۱ کیلوگرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ……………..۵۰۰ گرم

مواد لازم

تخم‌مرغ…………. ۳ عدد

شیر…………. ۲ قاشق سوپخوری

خامه‌ی صبحانه………….. ۳۰۰ گرم

خمیر فیلو………………… ۸ ورق

کره‌ی آبکرده…………..۱۰۰ گرم

پنیر موزارلا‌ی رنده‌کرده……………. ۲۰۰ گرم

پنیر پارمسان رنده‌کرده…………… ۵۰ گرم

روش تهیه‌ی مواد میانی:

کره و روغن مایع را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید. سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید.

آموزش :

قالب پای را به قطر ۲۴ سانتیمتر چرب کنید، روی خمیرها‌ی فیلو کره بمالید و آنها را روی هم در قالب بگذارید. آن‌گاه مواد میانی را فراهم کنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی کیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر