آموزش کیش ماهی شیر با خمیر فیلو
مواد لازم میانی:
آبلیمو…………….. ۲ قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت ……………۱ پیمانه
نمک و فلفل ………….به میزان لازم
آویشن……….. ۱ قاشق چایخوری
کره ……………. ۵۰ گرم
روغن مایع………….. ۲ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خلالی خرد کرده۲………………. عدد (یکدوم پیمانه)
فیلهی ماهی شیر خردکرده…………..۱ کیلوگرم
قارچ ورقهای خرد کرده ……………..۵۰۰ گرم
مواد لازم
تخممرغ…………. ۳ عدد
شیر…………. ۲ قاشق سوپخوری
خامهی صبحانه………….. ۳۰۰ گرم
خمیر فیلو………………… ۸ ورق
کرهی آبکرده…………..۱۰۰ گرم
پنیر موزارلای رندهکرده……………. ۲۰۰ گرم
پنیر پارمسان رندهکرده…………… ۵۰ گرم
روش تهیهی مواد میانی:
کره و روغن مایع را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید. سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید.
آموزش :
قالب پای را به قطر ۲۴ سانتیمتر چرب کنید، روی خمیرهای فیلو کره بمالید و آنها را روی هم در قالب بگذارید. آنگاه مواد میانی را فراهم کنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید. سپس تخممرغها، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی کیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد بپزید.