یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش لازانیا در قابلمه بدون تفلون یا روحی با ترفندی برای نچسبیدن آن

عکس, آموزش لازانیا در قابلمه بدون تفلون یا روحی با ترفندی برای نچسبیدن آن

نشر اختصاصی یاس فان – امروز قصد داریم به شما آموزش پختن لازانیا در قابلمه های معمولی حتی بدون تفلون و روحی را یاد دهیم . با ترفندی که لازانیا به قابلمه نچسبد . برای اینکار شما نیاز به محلول جادویی دارید که دستور درست کردن آن را برای شما در این صقحه قرار داده ایم . نخست محلول جادویی را درست کنید سپس با آموزش درست کردن لازانیا با ما همراه شوید.

مواد لازم برای محلول جادویی:

۵۰ گرم کره ( یک کره متوسط )

۴ گرم  آرد گندم

۴ قاشق روغن

نخست کره را داخل یک پیاله گذاشته و بگذارید روی در کتری تا با بخار آب ذوب شوذ سپس ارد و روغن را به آن افزوده و مخلوط کنید. سپس با قلم مو یا با دست تمام کف و بدنه قابلمه خود را به آن آغشته کنید . دقت کنید دیواره ها هم باید چرب شوند. با این محلول جادویی لازانیای شما به سادگی از هر ظرفی کنده می شود.

آموزش لازانیا :

مواد لازم برای ۲ نفر

قارچ ۴ عدد   ………………. سوسیس ۱۵۰ گرم( ریختن سوسیس اختیاری است )
ورق لازانیا ۴ عدد ……………….  پیاز کوچک ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی ……………….  سس گوجه فرنگی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزای رنده شده ۴ قاشق غذا خوری ……………….  شیر ۱ پیمانه
آرد ۱ ق غذا خوری ……………….  کره ۱ ق غذا خوری ……………….  خامه ۱ ق غذا خوری

برای تهیه لازانیا بدون فر ابتدا شیر و کره و خامه را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شوند.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیمو قارچ ها و سوسیس را نیز نگینی کمی درشت خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند

و سوسیس ها را نیز اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم و کمی که تغییر رنگ دادند قارچ ها را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا سبک شوند و فلفل و نمک روی مواد می پاشیم و سس کچاب داخل لازانیا را نیز به مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.سپس سس سفید را آماده می کنیم اول آرد را در قابلمه ای کوچک ریخته و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره ر ا اضافه کنید و در ادامه شیر هم دمای محیط را به تدریج اضافه کنید و بعد مداوم هم می زنیم تا غلظتی شبیه به فرنی بگیرد و نمک را روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم.

آن وقت در ظرفی به صورت مستطیل آب ولرم می ریزیم و ورقه های لازانیا را در آب به مدت ۳ دقیقه قرار می دهیم  سپس قابلمه ای را که از قبل با محلول آماده کرده آورده و

و یک ورق لازانیا را از داخل آب بیرون می آوریم و روی سس قرار می دهیم و از مایه لازانیا روی ورقه می ریزیم. سعی می کنیم که لایه ها را بیشتر کنیم ، تا اینکه مواد زیادی لای ورقه لازانیاها بریزیم.بعد یک قاشق از سس سفید روی مواد می ریزیم و کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و یک ورقه لازانیا روی آن قرار می دهیم و مجددا لایه بعدی مواد لازانیا،سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و ورقه بعد را تا جاییکه دیگر ورقه لازانیا تمام شود

این لایه ها را می توانیم ادامه بدهیم.ورقه آخر را که گذاشتیم روی آن را کاملا با سس سفید می پوشانیم و روی آن را نیز با پنیر پیتزا می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درب تابه یا قابلمه  را می بندیم تا با حرارت ملایم لازانیا خوب پخته شود. البته می توانید لازانیا ها را به صورت دیگری نیز در تابه آماده کنید

به این صورت که دو ورقه لازانیا را به صورت علامت جمع روی یک بشقاب قرار دهید و مواد را بریزید و سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و به صورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا می ریزیم و ورقه ها را جمع می کنیم و در تابه می چینیم تا پخته شوند.نوش جان

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر