آموزش لواشک ترکیبی ملس
برای درست کردن خوشمزه ترین لواشک خانگی با طعمی ملس و متفاوت با ما در این پست از یاس فان همراه شوید. برای درست کردن آن شما به میزان لازم به آلبالو ، هلو ، شاهتوت ، آلوی زرد ، زرشک و زرد آلو نیاز دارید. اگر می خواهید لواشک شما مزه ی ملس داشته باشد همه ی میوه ها را به یک اندازه اضافه کنید ولی اگر می خواهید شیرین باشد مقدار آلو و زردآلو را زیاد و اگر می خواهید ترش مزه باشد میزان زرشک و آلبالو را بیشتر در نظر بگیرید.
بعد از شستوشوی میوهها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافهکردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد. پختن میوهها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یکساعت طول میکشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه میکنیم. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفالهها را جدا میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کردهایم بهصورت یک لایه نازک پهن میکنیم و زیر نور آفتاب قرار میدهیم. بهتر است روی ظرفها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشکها ننشیند. بعد از دو تا سه روز لواشکها آماده است.