آموزش مافین یا نان شیرین با سبزیجات
برای درست کردن مافین یا همان نان شیرین کیک مانند با سبزی ها مختلف شما به
مواد لازم:
فلفل دلمه قرمز۱ عدد ………………………تخم مرغ۱۰ عدد
روغن کنجد مقدار کافی…………….شیر۱/۴ فنجان…………..آویشن نصف قاشق چایخوری
کدو سبز۱ عدد ……………….نمک فلفل مقدار کافی
پنیر پیتزامقدار کافی …………….هویچ۵ عدد
آموزش:
نخست هویج ها را با رنده درشت هویجها را رنده می کنیم. سپس داخل یک تابه مقداری روغن کنجد می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد هویجهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و آنها را در روغن برای مدت زمان تقریبی ۵ دقیقه و تا زمانی که هویج نرم شود تفت می دهیم.
سپس ۱ عدد کدو سبز را شسته و آن را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و فلفل دلمه قرمز را نیز شسته و آن را به صورت ریز خرد می کنیم .
کدو سبز خرد شده و فلفل سبز خرد شده و نگینی شده را در تابه هویجها می ریزیم و آنها را در تابه تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و آب آنها کشیده شود و مدت زمان تقریبی ۴ دقیقه برای تفت دادن آنها کافی است.
سپس داخل یک ظرف ۱۰ عدد تخم مرغ را می شکنیم و آنها را با همزن دستی خوب هم می زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغها کاملا با هم قاطی شده و یکدست شود و تخم مرغها از لختگی در آیند .
سپس ۱/۴ فنجان پیازچه شسته شده و نگینی خرد شده و نصف قاشق چایخوری آویشن و ۱/۴ فنجان شیر و مقداری نمک و فلفل برای مزه دار شدن به آنها اضافه می کنیم و مواد را کاملا با هم قاطی می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شده و یکدست شوند.
در ادامه سبزیجات پخته شده در مراحل قبل که شامل فلفل دلمه و هویج و کدو سبز تفت داده شده بود را به ظرف تخم مرغهای همزده اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و سپس به آن مقدار کافی پنیر پیتزا اضافه می کنیم.
اکنون مایه مافین سبزیجات ما آماده شده است. سپس قالبهای مافین ۱۲ تایی را برداشته و آن ها را با روغن کنجد چرب می کنیم و یا در آنها کپسول قرار می دهیم .
سپس از مایه تهیه شده در مرحله قبل داخل قالبها می ریزیم بطوری که تقریبا ۳/۴ قالب مافین پر شود و سپس قالب تهیه شده را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت زمان ۴۵ دقیقه می گذاریم تا مافین سبزیجات ما آماده شود.
قالب را از فر در آورده و بعد از سرد شدن مافین سبزیجات را از قالب در می آوریم و آن را در ظرفهای مناسبی می چینیم و این غذای خوشمزه و رژیمی را برای شام همراه با نان و سبزی خوردن و سالاد شیرازی میل می کنیم و یا آن را بعنوان یک فینگر فود جدید و شیک برای مجالس و دورهمی ها درست می کنیم و میل می کنیم.