آموزش ماهی کبابی حرفه ای روی توری و منقل
قبل از خواندن آموزش و مواد لازم این نکات را بخوانید . بهتر است ماهی شما قزل آلای تازه باشد. (موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند) گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید. برای اینکه گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.بگذارید گوشت ماهی از طرف پوشت بیشتر در معرض حرارت باشد.
مواد لازم برای تهیه ماهی کبابی:
پیاز: ۲ عدد…………………نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و ادویه مخصوص ماهی: به میزان لازم
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه………………………….لیمو ترش: دو تا سه عدد
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری……………………ماهی قزلآلا: به مقدار نیاز
برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیلههای ماهی را بشورید و در یک ظرف بزرگ بگذارید. سپس لیموی تازه را روی ماهی بچکانید و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی زردچوبه را روی ماهی بریزید. اینکار باعث میشود بوی ماهی گرفته شود. سپس فلفل، نمک و زعفران را روی آن بریزید و با استفاده از قلمموی آشپزی مواد را به ماهی آغشته کنید. در انتها نیز پیاز را به صورت حلقهشده روی ماهی قرار دهید.
روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و بهمدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهیها برود. منقل را آماده کنید و ماهیها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. میتوانید کمی کره هم روی ماهیها قرار دهید. میتوانید در توری علاوه بر ماهی گوجه و پیاز هم بگذارید.