آموزش مجلسی ترین روش درست کردن فرنی به صورت دو رنگ
یکی از خوشمزه ترین روشهای پختن فرنی که حالت مجلسی تری هم به آن میدهد این است که شما فرنی را به صورت دو رنگ درست کنید.
مواد لازم:
خامه، یک قاشق سر پر ………… زعفران دم کرده، به مقدار لازم
بادام، به مقدار لازم ………… پودر پسته، به مقدار لازم
آرد برنج، ۳ قاشق غذاخوری ………… گلاب، دو قاشق غذا خوری
شیر، ۳ لیوان ………… شکر، نصف لیوان
برای تهیه فرنی شیر را به همراه آرد برنج و شکر با هم خوب مخلوط میکنیم. وقتی که شکر حل شد و آرد برنج هم خوب مخلوط شد حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. حرارت باید کم باشد تا آرد گلوله نشود. اگر حرارت زیاد باشد بافت فرنی خراب می شود.وقتی که قابلمه روی حرارت ملایم رو به کم هست، مدام هم می زنیم تا بافت یک دست باشد و ته نگیرد. قوام بافت فرنی باید مثل ماست شود. به طور مداوم هم میزنیم کم کم که شروع به سفت شدن کرد کمی هم زیر حرارت رو کم میکنیم. زعفران را دم میکنیم و می گذاریم تا خوب رنگ بگیرد و دم بکشد. وقتی که فرنی به بافت مورد نظر رسید گلاب و خامه را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. خامه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. نصف حجم فرنی را بر میداریم و به آن زعفران دم کرده اضافه میکنیم.
فرنی را در دو لیوان میریزیم. در یک لیوان فرنی ساده و در لیوان دیگه فرنی زعفرانی رو میریزیم. ظرف سرو فرنی رو می آوریم و از دو طرف به طور هم زمان از هر دو فرنی می ریزیم تا نصف ساده و نصف زعفرانی باشه. بعد با کمی پسته و بادام می توانید این فرنی رو سرد یا گرم سرو کنید.