یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش مجلسی درست کردن سوپ جو با شیر

عکس, آموزش مجلسی درست کردن سوپ جو با شیر

این آموزش برای ده کاسه ی سوپ خوری می باشد.

شیر چهار لیوان……………………..نمک به میزان لازم

پیاز یک عدد……………………….اسکلت مرغ یک عدد

جو پرک دو کاسه ماست خوری……………..کره پنجاه گرم

مرغ و پیاز و نمک را حدود ۳ الی ۴ ساعت می‌پزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گو شت های مرغ را نیز خرد می‌کنیم. با مرغ خرد شده می‌توان کوکوی مرغ و یا … درست کرد.جو پرک را به آب مرغ اضافه می‌کنیم. سوپ حدود دو ساعت بپزد تا آب سوپ تبخیر شود و یک سوپ غلیظ و سفتی به دست آید. در حین پخت باید چندین مرتبه سوپ را هم بزنیم.

شیر را اضافه می‌کنیم. سوپ یک الی دو ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد. در حین پخت چندین مرتبه باید سوپ را هم بزنیم سپس شعله را خاموش کرده، کره را اضافه می‌کنیم تا یک ساعت سوپ بماند و کمی سرد شود و لعاب بیندازد.سوپ آماده می‌باشد. با کمی زعفران آب کرده، جعفری خرد شده و ذرت پخته شده می‌توان روی سوپ را تزئین کرد.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر