آموزش مرغ بریانی کویتی یک غذای ذلچسب با مرغ
برنج: ۴ پیمانه (یا ۴۰۰ گرم)………………………….زنجبیل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم………………………….عصاره مرغ: ۲ عدد
ماست: نصف پیمانه………………………….رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
مرغ (متوسط): ۱ عدد……………………………….کره: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم………………………….زعفران (آبکرده): به میزان لازم
آبلیمو: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری………………………….پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۱ عدد………………………….پودر سیر: ۲ قاشق مرباخوری
سیب زمینی: به میزان لازم………………………….پوره گوجه فرنگی: نصف لیوان
ابتدا به ازای هر پیمانه برنج، ۱.۵ پیمانه آب بریزید.برای ۴۰۰ گرم برنج، ۱.۵ قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق چای خوری نمک استفاده کنید.زمانی که آب برنج کشیده شد و شما در ظرف را برای دم کردن برنج گذاشتید، وقت آن است که بریانی مرغ را آماده کنید.
تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و بقیه کره را داخل آن بریزید.پس از ذوب شدن کره، پیازهای خرد شده را که بهتر است به صورت خلالی خرد شده باشند را حدود ۵ دقیقه در کره تفت بدهید تا کاملا طلایی شوند.
فیلههای مرغ یا تکههای مرغ را که از قبل برش داده اید، داخل پیاز تفت دهید.بعد از عوض شدن رنگ گوشت، زنجبیل و زردچوبه و سایر ادویهها را حدود یک دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید.حالا به صورت همزمان حبههای عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه فرنگی را روی مرغها بریزید.
یک چهارم قاشق مرباخوری نمک هم به این ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم با یکدیگر ترکیب شوند و طعم همدیگر را بگیرند.بعد از ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید و ۲ قاشق غذاخوری از زعفران را داخل تابه مرغ بریزید.
حرارت دادن زیاد زعفران باعث از دست رفتن عطر آن میشود.به همین دلیل هم باید پس از خاموش کردن شعله، به سایر مواد اضافه شود.حدود ۳ قاشق غذاخوری از برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنید.
سپس برنج را در ظرفی کشیده و برنجب زعفرانی را نیز روی آن و لابه لای آن نیز بریزیدو در نهایت مرغ پخته شده در سس مخصوص را در وسط برنج قرار دهیهد و نوش جان کنید.