آموزش مرغ تنوری با سس نعنا
مواد لازم برای سس نعنا:
نعنای کاملا خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۱ حبه کوچک
خیار کوچک ۱ عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود
ماست کم چرب صد و پنجاه گرم
لیمو ترش تازه ۱عدد
نمک و فلفل به اندازه نیاز
روغن مقداری
مواد لازم برای مرغ تنوری
ماست کم چرب صد و پنجاه گرم
سیر دو حبه، کوبیده شود
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ چهارم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز ۲ قطره
سینه مرغ چهار عدد
برای تهیه سس:نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آنها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید. سینههای مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵ – ۳۰ دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید. مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل کنید.با آموزش های دیگر پخت مرغ ما را در این سایت همراهی کنید .
درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سینههای تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- ۳۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آنها را برگردانید.