یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش مسقطی سنتی با نشاسته و جوهر لیمو

عکس, آموزش مسقطی سنتی با نشاسته و جوهر لیمو

عکس, آموزش مسقطی سنتی با نشاسته و جوهر لیمو

ابتدا نشاسته را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط را می زنیم تا نشاسته در آب حل شود.بعد صافی را داخل قابلمه ای می گیریم و مخلوط آب و نشاسته که حل شده است را از داخل صافی رد می کنیم.سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۵ لیوان آب سرد،شکر و گلاب را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.آنوقت زعفران دم کرده به هر میزان که تمایل داریم اضافه می کنیم.حالا خوب مواد را هم می زنیم و جوهر لیمو را نیز در صورت تمایل اضافه می کنیم (می توانید حذف کنید) و همگی مواد را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مایه مسقطی قوام یابد و کمی غلیظ شود که حدودا با حرارت کم ۱ ساعت زمان می برد.سپس کره ذوب شده و یا اگر در دسترس نبود ۱/۴ لیوان روغن مایع اضافه می کنیم و مداوم با مواد مخلوط می کنیم تا به خورد مواد برود و بعد در صورت دلخواه ۱ قاشق گلوکز نیز اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و یک دم کنی روی در قابلمه قرار می دهیم تا مسقطی قوام یابد و غلیظ شود.هر ۱۵ دقیقه به مسقطی سر می زنیم و آن را هم می زنیم و اگر به قوام رسیده بود خلال پسته یا بادام داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم ظرف مورد نظرمان را با قلمو چرب می کنیم و مواد را داخل قالب می ریزیم.سپس پشت قاشق را چرب می کنیم و روی مسقطی را صاف می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ ساعت استراحت کند و منسجم شود و بعد از یخچال بیرون می آوریم و برش می دهیم و روی آن را تزئین می کنیم و در ظرف می چینیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر