آموزش مسما مرغ غذایی خوشمزه با سینه مرغ
ابتدا پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا ۳۰ دقیقه پخته شود و جا بیفتد.
مواد لازم برای مسما مرغ
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
آبلیمو نصف استکان
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط ۴ عدد
سیر ۳ حبه درشت
فلفل سبز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری