یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پاستا آلفردو با سس مخصوص آن یک غذایی بی نظیر

عکس, آموزش پاستا آلفردو با سس مخصوص آن یک غذایی بی نظیر

پاستا آلفردو یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه و شیک است که اگر یکبار درست کنید طرفدار سرسخت آن خواهید شد. برای درست کردن این غذای بین المللی به مواد زیر نیاز دارید 🙁 مواد بزای ۴ نفر است )

مواد لازم سس پاستا آفردو
خامه ۱ پیمانه ، سیر ۲ حبه،پنیر پارمزان ۱و نیم پیمانه،جعفری تازه ۱/۴ پیمانه،کره ۱/۴ پیمانه،سس آلفردو

مواد لازم پاستا آلفردو
مواد لازم میزان لازم
پاستا ۳۰۰ گرم
سینه مرغ(فیله) ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۱ یا ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۴ پیمانه
پاستا

ابتدا سینه مرغ را شسته و فیله کنید و با کمک یک چاقو فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید.شما می توانید فیله را برش ندهید و درسته مزه دار کنید.فیله در یک ظرف گود ریخته و به آن روغن زیتون ، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید .فیله ها را ماساژ دهید تا کاملا ادویه و روغن زیتون به خورد فیله ها برود سپس فیله ها را درون یخچال قرار بدهید.قارچ ها را با کمک یک دستمال خیس تمیز کنید سپس با کمک چاقو پوست رویی آن را بگیرید و به صورت ورقه ای خرد کنید.قارچ ها را با شعله زیاد با مقداری کره تفت دهید . علت شعله زیاد این است که قارچ آب نیندازد.فیله ها را از یخچال خارج کنید و در یک تابه با روغن خودش سرخ کنید.۱/۴ پیمانه کره را در تابه ای مناسب ریخته و ۲ حبه سیر را ریز رنده کنید و در کره آب شده تفت دهید.خامه را نیز به سیر رنده شده اضافه کنید و تفت دهید.شیر را نیز به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. بهتر است با کمک همزن دستی این کار را انجام دهید. اگر میزان شیر کم بود می توانید اندکی به آن اضافه کنید.پنیر پارمزان را نیز به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.مقدار اندکی نمک و فلفل سیاه به این سس اضافه کنید و هم بزنید.جعفری را به صورت ریز ریز خرد کنیدو به سس اضافه کنید. این مرحله دلخواه است شما می توانید جعفری را اضافه نکنید.قابلمه ای را پر از آب کندی و بگذارید تا بجوشد.مقداری روغن به همراه نمک به آب جوش اضافه کنید.پاستا ها را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید تا به میزان دلخواهتان نرم شود.مرغ های سرخ شده را به سس آلفردو اضافه کنید.قارچ های سرخ شده را نیز به به سس اضافه کنید و هم بزنید.پاستا ها را آبکش کنید.پاستا های آبکش شده را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا ها برود. می توانید نصف لیوان از آب پاستا در حال جوش کنار بگذارید و در این مرحله به سس اضافه کنید تا سس کمی آبکی تر شود.وقتی به غلظت دلخوهاتان رسید شعله را خاموش کنید و سرو کنید.شما می توانید این غذای لذیذ را به کمک جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.شما می توانید از آویشن در تهیه سس آلفردو نیز استفاده کنید که طعم بی نظیری به سس می دهد.اگر طعم سیر تازه را دوست ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید.در مصرف کره دقت کنید زیرا استفاده زیاد از کره مزه پاستا را تغییر می دهد.شما می توانید فیله بدون خرد کردن مزه دار کنید و سرخ کنید سپس به صورت نواری برش دهید و روی پاستا بگذارید.می توانید ۱/۲ لیوان شیر در تهیه سس استفاده کنید.استفاده از آب پاستا پخته شده باع رقیق تر شدن سس و خوشمزه تر شدن آن می شود.می توانید اندکی آب لیمو به قارچ در حال تفت دادن اضافه کنید.افزودن جعفری به پاستا دلخواه است شما می توانید اضافه نکنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر