آموزش پامادور قاتق گیلانی غذایی شبیه املت
پامادور قاتق گیلانی در واقع غذایی است که هم مزه ی املت می باشد . برای درست کردن آن از تخم مرغ و گوجه فرنگی و پیاز استفاده می شود.(برای طعم بهتر پامادور قاتق می توانید، از سیر و یا پودر سیر نیز در پخت این غذا استفاده نمایید. همچنین می توانید، پیش از اضافه کردن گوجه فرنگی، مقداری رب گوجه فرنگی(یک قاشق) به آن بیافزایید.)
تخم مرغ/ ۱ عدد ……….نمک، فلفل و زردچوبه و روغن/ به میزان لازم
گوجه فرنگی/ ۵ عدد ………..پیاز/ ۱ عدد
در ابتدا درون قابلمه، مقداری آب بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید، تا آب به جوش بیاید.سپس گوجه فرنگی ها را بشویید، بعد آن ها را داخل آب در حال جوش بریزید.پس از گذشت ۳ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی ها را از درون آب خارج کنید.در ادامه طرز تهیه پامادور قاتق باید، پوست گوجه فرنگی ها را بعد از سرد شدن بگیرید و گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی درشت خرد نمایید.
حال باید درون تابه ای، مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و پس از گرم شدن روغن، پیاز را که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید داخل آن بریزید و تفت دهید، تا پیازها طلایی رنگ شوند.در مرحله بعدی، زردچوبه و گوجه فرنگی خرد شده را نیز به آن اضافه کنید و تفت دهید.سپس باید تخم مرغ را روی مواد بریزید(نباید تخم مرغ را هم بزنید) و اجازه دهید، تا تخم مرغ با حرارت کم بپزد و در آخر فلفل و نمک را اضافه نمایید.