آموزش پانساروتی با میگو و خمیر پیتزا
شما برای درست کردن پانساروتی به خمیر پیتزا ، سس گوجه ، کلم بروکلی ، کدو ، قارچ ، میگو ، روغن زیتون ، گوجه و ادویه نیاز دارید. این آموزش برای ۶ نفر است .
قارچ ۲۰۰ گرم……………………پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
کلم بروکلی ۱۵۰ گرم………………خمیرپیتزا یا نان ۲۰۰ گرم
کدو ۱۵۰ گرم………………….سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری………………….نمک و فلفل به میزان لازم
میگو شش عدد…………………………….گوجه مینیاتوری شش عدد
آموزش:
ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه فرنگی پخش کرده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزئین می کنیم.