یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پانساروتی با میگو و خمیر پیتزا

عکس, آموزش پانساروتی با میگو و خمیر پیتزا

شما برای درست کردن پانساروتی به خمیر پیتزا ، سس گوجه ، کلم بروکلی ، کدو ، قارچ ، میگو ، روغن زیتون ، گوجه و ادویه نیاز دارید. این آموزش برای ۶ نفر است .

قارچ ۲۰۰ گرم……………………پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم

کلم بروکلی ۱۵۰ گرم………………خمیرپیتزا یا نان ۲۰۰ گرم

کدو ۱۵۰ گرم………………….سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری………………….نمک و فلفل به میزان لازم

میگو شش عدد…………………………….گوجه مینیاتوری شش عدد

آموزش:

ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه فرنگی پخش کرده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزئین می کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر