یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن حرفه ای چدو

عکس, آموزش پختن حرفه ای چدو

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکانده و مخلوط کنید. آرد و نمک را الک نموده و کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در این بین آب را هم کم‌کم به مواد بیفزایید. آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید که به دست نچسبد. پوست کدو حلوایی را گرفته، تخم‌های آن را جدا کرده‌ و بگذارید با آب بپزد و آب آن کامل کشیده شده، پوره کدو حلوایی به دست آید. در صورت تمایل مقداری شکر به کدو حلوایی اضافه کنید. مغز گردو نگینی شده و پیاز داغ را نیز با کدو مخلوط کنید.

گوشت چرخ‌کرده را همراه با پیاز داغ و روغن سرخ کنید. به آن نمک،‌ فلفل و زردچوبه بزنید. در آخر دانه‌های انار را هم اضافه کنید.حال خمیر را با وردنه نازک باز کنید و دایره‌های بزرگ به قطر ۱۰ سانتی‌متر ایجاد کنید. از مواد (۱) یا(۲) به دلخواه وسط خمیر قرار داده و چدوها را بپیچید. چدو باید باریک پیچیده ‌شود؛ به همین دلیل مواد را در چدو صاف کنید سپس بپیچید. وقتی همه چدوها پیچیده شدند آن‌ها را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

مواد لازم برای داخل خمیر

کدو حلوایی پوره شده……………۲۵۰ گرم

شکر(در صورت تمایل)…………….به مقدار لازم

مغزگردو نگینی خرد شده……………۲۰۰ گرم

پیاز داغ نگینی…………. ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم

تخم مرغ……………..۲ عدد

آرد…………..به میزان لازم

نمک…………….۱ قاشق چایخوری

آب……………۱ پیمانه

 

مواد لازم برای داخل خمیر-۲

گوشت چر‌خکرده…………….۲۵۰ گرم

پیاز داغ نگینی……………..۲ قاشق سوپخوری

نمک، فلفل، زردچوبه…………….به میزان لازم

دانه انار………….۲۰۰ گرم

روغن………….۲ قاشق سوپخوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر