آموزش پختن حریره پیاز غذایی مقوی برای بیمار
یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی بخصوص برای فرد بیمار حریره پیاز است که چون خوردن آن آسان است و در آن از آب قلم و پیاز استفاده می شود برای فرد بیمار بسیار مناسب است.
مواد لازم را در تصویر زیر مشاهده میکنید:
آموزش :
پیازهای سفید را خرد کنید و و با ۵۰ گرم کره (نصف مقدار کره) در یک تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز ها نرم شوند (آن ها را سرخ نکنید). سپس ۳ قاشق آرد (آرد سفید یا آرد گندم فرقی نمی کند) را به پیاز اضافه نمایید و باز چند دقیقه تفت بدهید.۳ پیمانه شیر و ۳ پیمانه آب قلم (آب گوشت یا آب مرغ هم می توانید استفاده کنید) را داخل یک دیگ کوچک بریزید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
سپس پیاز ها را که به همراه آرد و کره تفت داده بودید را به شیر و آب قلم در حال جوشیدن اضافه نمایید و بگذارید چند جوش بخورد سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.پس از آن که پیاز ها نرم و پخته شدند و غلظت مایه زیاد شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود سپس همه مواد را در یک مخلوط کن یا بلندر بریزید و چند دقیقه بگردانید تا همه مواد مثل فرنی پوره شود.
سپس همه مواد را به درون دیگچه برگردانید، میزان نمک و فلفل حریره را اندازه کنید و باز روی گاز بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.۲ عدد زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. سپس ۱ ملاقه از حریره را داخل آن بریزید و هم بزنید تا رقیق شود .
سپس کل مایه زرده تخم مرغ و یک قاشق حریره را به درون قابلمه حریره برگردانید و بگذارید ۱ دقیقه جوش بخورد سپس حریره را در یک کاسه سوپ بریزید و کره باقی مانده را روی آن بگذارید تا آب شود و سرو کنید.به دلخواه خودتان می توانید با مقداری پیاز داغ هم آن را تزیین کنید. نوش جان