آموزش پختن خورشت ترشه آب با آبغوره
این غذای خوشمزه و ترش گیلانی را برای شما امروز در یاس فان آموزش میدهمی. مواد مورد نیاز طبخ این غذا در تصویر زیر :
گوشت را به اندازه گردویی خرد کرده و با چربی خود گوشت و بدون روغن تفت میدهیم.سپس پیاز را رنده کرده همراه زردچوبه و فلفل و کمی روغن تفت میدهیم بعد از تفت خوردن ابغوره و اب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم خورش روی حرارت ملایم بجوشد تا گوشت بپزد.در این فاصله سیب زمینی ها را اسلایس درشت کرده و در مقداری روغن سرخ کرده گوجه ها را هم چهارقاچ کرده و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم . سپس رب را همراه زردچوبه تفت داده و به خورش اضافه میکنیم و در اخر سیب زمینی و گوجه ها را اضافه کرده نمک خورش را اندازه میکنیم و اجازه میدهیم که خورش جا بیفتد.