یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن خوشمزه ی صفیحه غذای اصیل عربی

عکس, آموزش پختن خوشمزه ی صفیحه غذای اصیل عربی

جعفری (خرد شده) ……………یک سوم پیمانه

نمک و فلفل سیاه……………. به میزان لازم

خلال بادام………….. ۲ قاشق سوپ خوری

رب انار………… ۱ قاشق سوپ خوری

پودر دارچین………….. یک دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز…………… یک سوم قاشق چایخوری

پودر زیره …………یک سوم قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده…………….. ۵۰۰ گرم

پیاز (نگینی خرد شده)………….. ۱ عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده)…………… ۱ عدد

فلفل چیلی کوچک (خرد شده)…………. ۱ عدد

نان پیتا ………..۴ عدد

روغن زیتون ………….۲ قاشق سوپ خوری

پیاز را درون تابه‌ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید…

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر