یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن دیابلو با فیله مرغ

عکس, آموزش پختن دیابلو با فیله مرغ

برای درست کردن این غذای خوشمزه به فیله مرغ ، فلفل دلمه ای های رنگی ، خردل ، سیر تازه ، روغن زیتون و ادویه نیاز دارید.

۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون ……………. خردل  ۱ قاشق سوپخوری

فیله مرغ ۴ عدد …………………. سیر تازه  یک حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی دو عدد ………….. نمک فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای برنج:

یک عدد عصاره مرغ……………………. برنج ۲۰۰ گرم

یک حبه سیر …………….. مقداری جعفری خرد شده

کره ۵۰ گرم ………….. پیاز ۵۰ گرم

صد گرم قارچ ……….. یک عدد خامه

فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

آموزش

فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمه‌ای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمه‌ای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید. فیله‌ها را در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت داده و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۷ دقیقه قرار دهید سپس فیله را روی برنج بچینید.

طرز تهیه برنج:

ابتدا برنج را به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کرده و همراه با پیاز نگینی، کره یا روغن تفت داده و یک عدد عصاره‌ی مرغ و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. و روی حرات ملایم بپزید تا برنج حالت کته شود. قارچ را جداگانه با کره تفت داده و خامه را به آن اضافه کنید. برنج را به مقدار لازم به آن اضافه کرده و نصف قاشق سیر تازه و جعفری خرد شده بریزید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر