آموزش پختن دیابلو با فیله مرغ
برای درست کردن این غذای خوشمزه به فیله مرغ ، فلفل دلمه ای های رنگی ، خردل ، سیر تازه ، روغن زیتون و ادویه نیاز دارید.
۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون ……………. خردل ۱ قاشق سوپخوری
فیله مرغ ۴ عدد …………………. سیر تازه یک حبه
فلفل دلمهای رنگی دو عدد ………….. نمک فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای برنج:
یک عدد عصاره مرغ……………………. برنج ۲۰۰ گرم
یک حبه سیر …………….. مقداری جعفری خرد شده
کره ۵۰ گرم ………….. پیاز ۵۰ گرم
صد گرم قارچ ……….. یک عدد خامه
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
آموزش
فیله مرغ را با خردل، سیر، روغن، نمک و فلفل مرینت کنید. فلفل دلمهای را به صورت بند انگشتی برش دهید. ابتدا فیله را رول کرده و به ترتیب فلفل دلمهای و فیله مرغ را به سیخ چوبی بکشید. فیلهها را در ماهیتابه با روغن خیلی کم تفت داده و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه قرار دهید سپس فیله را روی برنج بچینید.
طرز تهیه برنج:
ابتدا برنج را به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کرده و همراه با پیاز نگینی، کره یا روغن تفت داده و یک عدد عصارهی مرغ و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. و روی حرات ملایم بپزید تا برنج حالت کته شود. قارچ را جداگانه با کره تفت داده و خامه را به آن اضافه کنید. برنج را به مقدار لازم به آن اضافه کرده و نصف قاشق سیر تازه و جعفری خرد شده بریزید.